Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή Προϊόντων

Μπορείτε να πληρώσετε με τους εξής τρόπους

> Πληρωμή στο κατάστημα

> Αντικαταβολή

> Πληρωμή με την πιστωτική / χρεωστική ή PrePaid Κάρτας σας, μέσω της υπηρεσίας Vivapayments

> Κατάθεση χρημάτων σε τραπεζικό μας λογαριασμό: GR8670100000000646648835278

ΕΦΙΜΕΝΚΟ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

Προσοχή:  Σε περίπτωση κατάθεσης Χρημάτων από άλλη τράπεζα πλην VIVAWALLET, τυχών προμήθειες εμβάσματος επιβαρύνουν τον καταθέτη και όχι τον παραλήπτη της κατάθεσης.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η Vivapayments είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος  και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες.

Η Vivapayments είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS). Όλες οι υπηρεσίες της Vivapayments γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL.

Η Vivapayments υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA, MasterCard & American Express. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή

ΚΑΛΑΘΙ
Οι ποικιλίες μας είναι ακόμα μεγαλύτερες στο φυσικό μας κατάστημα! Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
Sign in

No account yet?

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Είσαι πάνω από 18?

το κατάστημα πουλάει Αλκοολούχα Ποτά

Πρέπει να είσαι 18 χρονών ή μεγαλύτερος για να εισέλθεις στην σελίδα. Παρακαλώ επιβεβαίωσε την ηλικία σου για να εισέλθεις.

Η πρόσβαση Απαγορεύετε

Η πρόσβασή σας είναι περιορισμένη λόγω της ηλικίας σας.

Είμαι πάνω από 18 Είμαι κάτω από 18